Tallinn, firmatur

Tallinn – firmatur med Red Group

Førsteinntrykket av Tallinn er den perfekte blandingen av gammelt og nytt. I tillegg er det behagelig at den estiske hovedstaden ligger kun en drøy times flytur unna Oslo. Dette er derfor en helt super destinasjon for en firmatur.

Estlenderne er et gjestmildt folkeslag og byen preges ikke nevneverdig av at det ligger i “øst-Europa”. Her er det DnB-banker, Rimi-butikker og veldig moderne. Men samtidig har byen en fantastisk gamleby. Her finner du et flott torg og et hav av koselige butikker, restauranter og cafeer. I november og desember er det et flott julemarked her.
Tallinn er hovedstaden og den største havnebyen i Estland. Byen har 450 000 innbyggere og ligger helt nord på den baltiske halvøy

Tallinn kan by på mange aktiviteter. Hva med et Lada-løp? Eller mer tradisjonelle rebusløp i byen for å bli kjent (både med egen kollegaer og Tallinns generelt).

Radisson har to flotte hoteller i byen. I tillegg er det flere gode spa-hoteller og noen kjeder som spesialiserer seg på kurs-/konferanse.

Høydepunkter i Tallinn:

  • Aktiviteter
  • Sightseeing
  • Mat / drikke
  • Natteliv
  • Gode hoteller
  • Kurs / konferanse fasiliteter

Kontakt oss:

post@redgroup.no

Se andre reisemål for din firmatur eller gruppereise:

Red Group tilbyr spesiallagde firmaturer for små og store grupper. Vi lager reisen akkurat slik du ønsker den. Red Group tipser deg om mange inspirerende idéer. Den endelige utformingen av gruppeturen gjør vi sammen.

Send meg mer informasjon:

8 + 13 =