Noen hektiske måneder med oppstart av nytt firma er snart over. Om noen uker er Red Group Travel Solutions AS i full gang. Ingen skal si det er bare enkelt å starte opp egen business, men med mange positive folk rundt seg er det absolutt lettere. Og det skal bli godt å kunne promotere produkter til kunder framfor å skrive lånesøknader og fylle ut skjemaer for lisenser og garantier.

Så hva skal egentlig dette nye firmaet drive med? Hva er innholdet?
Det blir en blanding av de produktene som har dannet hverdagen de siste 20 årene. Hovedvekten blir på sport, kultur og events. Hovedsakelig for firmaer, foreninger og grupper. Men det vil også være produkter i porteføljen for individuelt reisende.

Hvem produserer alt dette?
Det er tidkrevende og produsere turer til et såpass bredt spekter som det er lagt opp til. Derfor har Red Group de siste månedene reist land og strand rundt for å skrive samarbeidsavtaler med flere forskjellige leverandører. Dette er leverandører som over tid har funnet sin nisje og som leverer produkter med høy kvalitet. Graden av samarbeidet i disse avtalene varierer, men kunden vil alltid bli fulgt opp av oss, vi vil alltid være med i prosessen. Dermed får våre kunder Red Groups erfaring  på prosjektet, i tillegg til at en samarbeidspartner leverer sin spisskompetanse. På denne måten vet vi at vi leverer produkter til topp kvalitet og til konkurransedyktige priser.

Hvilke destinasjoner er det turer til?
De aller fleste turene går til byer i Europa. Det er her vi har vår største kunnskap. Fra hovedsteder til småbyer. I inn- og utland. Når det gjelder valg av destinasjon er det neste ubegrenset med valg. Vi legger opp turer dit kunden vil. Det er en viktig del av bedriftens ideologi å være fleksibel og løsningsorientert.

Det vil komme mer rundt opplegg, turer og ideer på nettsidene samt på våre Facebooksider etter hvert.

Vi gleder oss!

 Red_Group_Slogan011